Economie

Kyra Heikens-Veldman van ‘Salon 112’ heeft oog voor nagelkwaliteit

- advertentie -

Winschoten – Een nagelstyliste word je niet zomaar. Het is op dit moment wel een trend om middels een opleiding nagelstyliste te worden en vervolgens vrij snel een studio te openen. Het lijkt leuk zo’n vrij beroep en dan vaak ook nog in- of een ruimte aan huis. Toch zie je vaak dat eigenaressen van een nieuwe studio al vrij snel door het ijs zakken. Daar is Kyra Heikens zich goed van bewust.

- advertentie -

Zij heeft een nagelstudio in een verbouwde garage aan huis aan de Ludensweg 112 en heeft de toepasselijke naam Salon 112 meegekregen. Hoewel Kyra een medische achtergrond heeft, is een goede opleiding van groot belang. Zo ziet ze snel wanneer een nagel niet gezond is en dit kan van alles betekenen.

Lees verder onder de foto.

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Nagelziektes
“Je zou het niet denken, maar er zijn een groot aantal nagelziektes en dat zijn vaak schimmelziektes, maar ook een vitaminetekort kan oorzaak zijn van een minder gezonde nagel. Het ligt dan ook aan de kwaliteit van de nagel, wat voor soort behandeling je gaat uitvoeren. De belangrijkste taak is het verbeteren van de nagelkwaliteit. Veel vrouwen zijn ook nagelbijters en dit moet je dan zien te camoufleren, want nagelbijters hebben meestal zachte nagels. De meest gebruikte techniek om de natuurlijke nagel te verlengen of te versterken is door het gebruik van acryl en gel”, aldus Kyra.

Ook op het gebied van kunstnagels kun je in Salon 112 terecht, evenals voor ‘art’ op de nagels laten aanbrengen. “Meestal zeggen de klanten gewoon tegen mij ‘Kijk maar wat je doet’, maar gelukkig gaan de klanten blij mijn salon uit”, zegt Kyra. De vader van Kyra, Marcel Veldman heeft onlangs de salon geopend. Voor meer informatie of bellen voor een afspraak tel.: 06-558 64 121.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button