Het Tafelhuis

Het Tafelhuis organiseert Pyjamarun door Langestraat Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In december slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

Pyjamarun
Zijn jullie al in winterslaap? Of zit er nog een beetje pit in? Doe dan mee aan de Pyjamarun op zaterdag 17 december.

Zoals gebruikelijk staat Het Tafelhuis weekend van 15 t/m 18 december bol van de activiteiten en optredens. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar is voor de Voedselbank gekozen als doel, aangezien zij zware tijden tegemoet gaan.

De organisatie van Het Tafelhuis is in handen van de Ronde Tafel Winschoten. Een van de initiatiefnemers is Klaas Middelbos van Bosma Wonen & Bedden: “Tijdens een van de vergaderingen hoorden we dat er geen Santarun zou komen dit jaar. Omdat wij wel graag wat activiteiten en reuring willen in die periode, werd er gekscherend geroepen dat er maar een Pyjamarun moest komen. Hoe langer we er over nadachten, hoe leuker het plan werd!”

(lees verder onder de foto)

Prijs en inschrijven
De Pyajmarun is op zaterdag 17 december om 17.00 uur op het Oldambtplein, nabij de Klinker waar op dat moment Het Tafelhuis gaande is. De route gaat door de Langestraat naar de Hema en terug. Het leukste is natuurlijk dat iedereen in pyjama of een ander ludiek slaapkostuum aan de start verschijnt.

- advertentie -

Win een bed!
Behalve dat het natuurlijk al fantastisch is om in je pyjama door de winkelstraat te rennen en het goede doel te steunen, maak je ook nog kans op een prijs. Bosma Wonen en Bedden heeft als prijs namelijk een boxspring ter beschikking gesteld. Deze wordt verloot onder de deelnemers.

- advertentie - 

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via www.tafelhuis2022.nl en kost 5 euro per persoon voor jong en oud. Je inschrijving is dus gelijk ook je lot om kans te maken op de boxspring. Het is mogelijk om tegen betaling extra loten te verkrijgen en dus je kans te verhogen.

De volledige opbrengst van de Pyjamarun wordt gedoneerd aan Het Tafelhuis en dus de Voedselbank.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button