Algemeen

Artiesten line-up bekend Radio NL op 23 december op Marktplein

- advertentie -

Winschoten – De line-up voor de live radio uitzending van Radio NL op vrijdag 23 december is bekend tijdens de Moonlight Shopping in het centrum van Winschoten. Op het Marktplein staat dan van 16:00 tot 20:00 uur een truck van Radio NL van waaruit de uitzending plaats zal vinden.

- advertentie -

Ancora
Er zijn dan optredens van Rutger van Barneveld, Marco Schuitmaker, Steffany en Hessel en Ineke. Als slotact vindt er een miniconcert plaats van Ancora. Dit zang-trio brengt voornamelijk Shantymuziek, Irish Folk, een flinke dosis pop ten gehore. Misschien komt er met dit concert ook nog een kerstsong voorbij. In elk geval mag Ancora zich in een grote schare trouwe fans verheugen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button