Op stap

Burgemeester en wethouder bezoeken Kerstmarkt

- advertentie -

Winschoten – Bijna incognito hebben burgemeester Cora-Yfke Sikkema en wethouder Gert Engelkens de Kerstmarkt in de Sint Vituskerk bezocht. Deze markt bood een groot aanbod aan Kerststallen, die overigens niet te koop waren, vanaf begin de 90’er jaren. Wat wel te koop was, waren de vele kerststukken, hand gebreide poppen en dieren, schilderijen en decoratieve attributen.

- advertentie -

Boekenmarkt
Ook was er een boekenmarkt. De kerststukken hadden snel een nieuwe eigenaar gevonden, waardoor er lege plekken op de tafels in de kerk ontstonden. Buiten de kerk stonden ook nog verschillende kramen, met onder andere een loterij, verkoop van zelfgebakken ‘kniepertjes’ en nog wat grote kerststukken. In de kerk kon men ook genieten van koorzang van het gemengde koor Cecilia.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button