Op stap

Kerstmarkt IKC St. Vitus groot succes

- advertentie -

Winschoten – De kerstmarkt op 9 december van IKC St Vitus was een groot succes. De markt werd druk bezocht door ouders, kinderen, buren van de school, familieleden en andere geïnteresseerden.   Er werden allerlei door de leerlingen zelfgemaakte spulletjes verkocht. Daarnaast waren er ook wat standhouders van buiten de school met kaarsen, epoxy art, hout, klei en tassen. De gezellige vuurkorf buiten met marshmallows zorgde voor een warme sfeer.

- advertentie -

Kinderen konden geschminkt worden en hun nagels gelakt en nadien bij de snoepkraam een zakje om zelf te vullen kopen. De muzikale ondersteuning werd gedaan door meester Rob Scholtens en Martin Boers beide van de band Alloway en door het kinderkoor van de school. Buiten werd lekker warm drinken verkocht door de ouderraad. Verrukkelijke broodjes braadworsten, hamburgers en kipknakworsten werden onder leiding van de kerstmarktcommissie Juf Remke, Juf Tessa, Juf Romy en Juf Marlies in groten getale verkocht.

De opbrengst van de kerstmarkt komt geheel ten goede aan de school en de leerlingen. Er was zelfs een echte kerstman! Tot over 2 jaar op de volgende kerstmarkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button