Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

23-jarige vrouw aangehouden met wapen in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag werd door de politie in het uitgaansgebied van Winschoten een 23-jarige inwoonster van de gemeente Midden-Groningen aangehouden voor het in bezit hebben van een stroomstootwapen, in de volksmond ‘taser’ genoemd.

- advertentie -

“Tijdens de aanhouding beledigde de verdachte ons meerdere malen, waardoor tevens het strafbare feit ‘belediging van een ambtenaar gedurende de rechtmatige uitoefening van zijn bediening,’ ten laste zal worden gelegd.” laat de politie weten.

De vrouw is overgebracht naar het cellencomplex in Groningen.

Update: Eerder meldden we dat het om een man ging, uit navraag blijkt dat het om een vrouw gaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button