Het TafelhuisVideo

Het Tafelhuis gaat langs bij Voedselbank Oldambt (video)

- advertentie -

Winschoten – Aankomende week slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van ganser harte met deze editie van Het Tafelhuis.

We gingen langs bij de Voedselbank Oldambt om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.

Het Tafelhuis
Het Tafelhuis is hét Oost-Groninger radio-event van het jaar. Het Tafelhuis vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Serviceclub Ronde Tafel 41 organiseert deze lustrumeditie samen met OldambtNu.nl om geld in te zamelen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

Het Tafelhuis is een lang weekend waarbij DJ’s uit de regio 72 uur achtereen in een glazen studio verblijven en daar 24 uur per dag radio maken.

Lees meer op onze actiepagina en volg vanaf aanstaande donderdag live het evenement bij OldambtNu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button