Incidenten

Schoorsteenbrand in woonboerderij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Brandweerkorpsen Finsterwolde en Winschoten werden zaterdagavond om 22.45 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Oostereinde in Winschoten. De brandweer kwam met drie brandweervoertuigen met spoed ter plaatse, waaronder een hoogwerker.

- advertentie -

Bij de boerderij is begin dit jaar ook brand geweest. Na deze brand is onlangs alles gerestaureerd. Toch is er opnieuw brand uitgebroken in het rookkanaal. De brandweer heeft sloopwerkzaamheden moeten verrichten om bij de brand te kunnen komen.

Brandweer Finsterwolde kon al snel terug naar hun kazerne. Door de vakkundige inzet van de brandweer is erger voorkomen. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de schade op te nemen. Bij de brand raakte niemand gewond.

Lees ook: Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button