Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten werd zondagavond rond 23.20 uur opgeroepen voor een nacontrole van een schoorsteenbrand aan de Oostereinde in Winschoten. De brandweer rukte met twee voertuigen uit, waaronder de hoogwerker.

- advertentie -

Bij aankomst bleek de brand al door de eigenaar gedeeltelijk te zijn geblust met handblussers. De brandweer heeft een nacontrole gedaan. Tijdens de controle kwamen ze toch weer vuur tegen waarop een blusactie werd gestart. De brandweer heeft in de woonboerderij sloopacties verricht om de brand volledig te bestrijden.

Door de vakkundige inzet van de brandweer is erger voorkomen. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de schade op te nemen. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button