Op stap

Kerstconcert in Middeleeuwse sfeer in kerk Nieuw Beerta

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 17 december is er in de kerk van Nieuw Beerta een kerstconcert met het ensemble ‘Slag en de Stoot’ helemaal in Middeleeuwse stijl. In een vrolijk en sfeervol winterconcert neemt het middeleeuws ensemble Slag ende Stoot u mee naar de herfst en wintertijd in de Middeleeuwen. Het programma bestaat uit historische en traditionele liederen en fraaie instrumentale muziek rondom de thema’s herfst, winter en de feesten en tradities in die periode van het jaar.

- advertentie -

Verstilde mijmeringen, liefde en romantiek, cantigas de Santa Maria, sprankelende kerstliederen die lijken uit te nodigen tot een rondedans, vrolijke liederen rond al eeuwen oude gebruiken en juichende feestmuziek van de hoven uit Italië en Bourgondië zijn de kenmerken van dit bijzondere kerstconcert.

Wilt u zo vlak voor de kerst een mooie avond meemaken, meldt u zich dan tijdig aan. Dat kunt u schriftelijk doen via het mailadres beleef@demiddeleeuwenoldambt.nl of u meldt zich telefonisch aan via 06-21890308.

Na aanmelding wordt u verzocht het totale bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL67 ASNB 0708 9807 16 t.n.v. A.M. van de Kamp o.v.v. kerstconcert 2022. Het concert begint om 20:00 uur en de kerk is open om 19:30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button