Algemeen

Vier Ziegler schuimblusvoertuigen voor Limburg Noord en Brabant Zuidoost

- advertentie -

Winschoten – Ziegler Brandweertechniek B.V. heeft de opdracht gekregen voor levering en opbouw van vier schuimblusvoertuigen inclusief 15 jaar onderhoud. Twee voertuigen worden geleverd aan Veiligheidsregio Limburg-Noord en twee voertuigen aan Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. De voertuigen worden opgebouwd op een Mercedes-Benz chassis type Arocs 6×6/4 widespread 530 pk.

- advertentie -

 De ambitie van VRLN is: ‘Veiligheidsregio Limburg-Noord wil de veiligste en gezondste regio zijn. Dit vraagt een permanente inspanning om onze regio veiliger en gezonder te maken´. Binnen VRLN zijn ca. 1400 medewerkers actief: ongeveer 600 medewerkers in vaste dienst en 800 vrijwilligers (brandweer).”

De Veiligheids Regio Brabant Zuidoost heeft een belangrijke logistieke functie. Er zijn grote snelwegen met drukke verkeersknooppunten. Er lopen enkele spoorverbindingen en er zijn 2 vliegvelden (Eindhoven Airport en Kempen Airport). Zowel de wegen als de spoorwegen hebben een belangrijke functie bij het vervoer van goederen vanuit de havens van Antwerpen en Rotterdam naar de rest van Europa.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button