Algemeen

Vandaag geen treinen door staking

- advertentie -

Groningen/ Friesland – De treinen van Arriva in Groningen en Friesland rijden op donderdag 15 december niet. Medewerkers die onder de cao MuMo vallen staken. Arriva adviseert reizigers gebruik te maken van ander vervoer. In Friesland rijden de bussen van Arriva op donderdag 15 december wel gewoon volgens dienstregeling.

- advertentie -

Voor vrijdag 16 december zijn ook stakingen aangekondigd. Houd ook vrijdag rekening met uitval en verstoringen op de treintrajecten in het Noorden. Vanaf zaterdag 17 december rijden de treinen in Groningen en Friesland weer volgens dienstregeling.

Reisplanner
Via arriva.nl/reisplanner kan de reiziger de actuele reisinformatie volgen. Voor meer informatie kan de reiziger terecht op arriva.nl/staking.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button