Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Mambo Beach Club organiseert XXL Scholieren party

- advertentie -

Winschoten – Mambo Beach Club, dé nachtclub van van Oost-Groningen, bekend van elke week de beste DJ’s, de gezelligste mensen en zomerse sferen, organiseert vrijdag 23 december (van 21:00-01:00uur) een XXL Scholieren party voor de jongeren!

- advertentie -

Deze eerste editie trappen ze af met een TE GEK programma. In de zoektocht naar de populairste artiesten van deze tijd, is het gelukt om twee grote artiesten te boeken! Joyliana, onder de jongeren mega populair en bekend van YouTube, Instagram én TikTok met bijna 250.000 volgers! Zij gaat zorgen voor een aardbeving in Winschoten, want iedereen zal gaan springen tijdens haar show! Na de show neemt zij nog de tijd om met alle fans op de foto te gaan. Duguneh, met meer dan 100+ shows per jaar op zijn naam, mogen de jongeren zich voor bereiden op een energieke DJ-show vol vrolijkheid, entertainment en zonneschijn.

Alle jongeren van 12 tot 18 jaar zijn welkom tijdens deze XXL SCHOLIERENPARTY. Meer informatie en tickets verkrijgbaar via www.mambobeachclub.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button