Het Tafelhuis

Het Tafelhuis 2022 levert €40.460,35 op voor Voedselbank Oldambt en Pekela

- advertentie -

Winschoten – Het Tafelhuis in de Klinker in Winschoten is zondagmiddag om 17.00 uur afgesloten. Drie dagen lang werd er non-stop radio gemaakt voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

- advertentie -

Er werden vele donaties gedaan, massaal geboden op veilingitems en verzoekplaatjes aangevraagd. De vele donaties hebben uiteindelijk een eindbedrag van €40.460,35 opgebracht.

Het eindbedrag werd door notaris Perry Kruize op een cheque geschreven. De cheque werd door Armando Mamutovski, voorzitter van de Ronde Tafel 41, overhandigd aan de heer Wubs van de Voedselbank.

Succesvolle samenwerking
Deze vijfde editie van het Tafelhuis werd wederom georganiseerd door de Ronde Tafel 41 uit Winschoten. Samen met OldambtNu.nl sloegen ze de handen ineen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela. Ook een groot aantal ondernemers uit Oldambt droegen met donaties hun steentje bij aan het totaalbedrag.

In het Theatercafé in De Klinker werden de bezoekers de afgelopen dagen getrakteerd op liveoptredens, een Ladies Bingo en natuurlijk werd er vooral heel veel muziek gedraaid door de dj’s Richard Pathuis, Patrick van Campenhout, Janet van Weeren en Gert Luttje.

De komende dagen blikken we bij OldambtNu.nl terug op dit evenement. Meer lezen? Bekijk hier onze actiepagina.

OldambtNu.nl en de Ronde Tafel 41 danken iedereen die medewerking heeft verleend aan dit evenement! 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button