Sport

Kerstjudotoernooi in Hoogeveen succes voor Judoschool Tan Ren Jutsu

- advertentie -

Hoogeveen/ Beerta – Na twee jaar afwezigheid werd 17 december door Budovereniging Hoogeveen het judo Kersttoernooi georganiseerd. Dit keer zonder de Kerstman met bijbehorende bel. Hij werd gemist. Judoschool Tan Ren Jutsu was hierbij aanwezig met een aantal wedstrijdjudoka’s.

- advertentie -

Door de samenvoeging van zowel leeftijd en gewichtscategorieën in sommige poules was er een leuk aantal tegenstanders voor bijna iedereen. Zo kon in de -18 jaar weer dangraad punten behaald worden voor elke gewonnen wedstrijd.

Goud: Heleen Pool, Kirsten Hindriks en Luca Hindriks
Zilver: Erik pool en Jens Jagt.

De rest heeft een prima indruk achter gelaten. Jacob Buter bedankt voor het coachen! Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en like ons op social media.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button