Op stap

Moonlightshopping valt tegen de avond in het water maar gezelligheid ontbreekt niet

- advertentie -

Winschoten – De vrijdag voor Kerst was het Moonlightshopping in het centrum van Winschoten. Dit begon ’s middags om 14:00 uur en het was gedurende de middag gezellig druk in de Langestraat. Helaas begon het tegen de avond te regenen, waardoor het muziekfeest van Radio NL met tal van artiesten letterlijk in het water viel.

- advertentie -

Gelukkig konden de vele bezoekers schuilen onder de luifels van de café’s op het Marktplein en daar was het dan ook zeker gezelligheid. Slotact van Radio NL was een optreden van Ancora.

Voor herhaling vatbaar
“Ondanks het slechte weer is het zeker voor herhaling vatbaar.” aldus Pascal Meinders, voorzitter van de City Club Winschoten. “Het weer hebben we helaas niet in de hand. Wel heb ik gezien dat het winkelend publiek genoot van het straattheater en livemuziek. De horeca- en kledingzaken hebben goede zaken gehad, dat is natuurlijk fijn om te horen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button