Algemeen

Kerst op OBS Futura in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De afgelopen twee weken was de Kerstsfeer goed voelbaar op OBS Futura. De school was weer prachtig versierd door de Ouderraad! Er is geknutseld en gezongen in de groepen. De kinderen hebben in de klas een leuke Kerstkaart gemaakt voor de buurtbewoners en voor de bewoners van Nieuw Vredenhoven. Leerlingen van de school hebben deze kaarten bij de mensen bezorgd.

- advertentie -

Na twee jaren van corona, was het dan eindelijk weer zover. Donderdag 22 december om 17.30 uur begon het kerstdiner op OBS Futura, met alle kinderen, juffen en meesters. Het kerstdiner was super gezellig. Dankzij alle heerlijke hapjes die door de ouders en hun kinderen zijn gemaakt, werd er in alle groepen heerlijk gesmuld.

Voor alle ouders was er een gezellig samenzijn op het apres-ski plein, onder het genot van een hapje en een drankje. Veel dank aan de Ouderraad voor al het werk dat zij verricht hebben; zonder hen was het niet zo’n gezellig feest geweest.

Het jaar 2022 zit er bijna op en OBS Futura kijkt uit naar 2023, maar eerst even genieten van twee weken vakantie en de feestdagen. OBS Futura wenst iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig 2023!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button