Op stap

City Club Winschoten haalt finale “Sterkste Man van Nederland 2023“ naar Sodom

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 8 juli gaat er een mooi evenement plaatsvinden in Winschoten. Heiko Tuin van Stichting Marktplein, Citymanager Edwin Boomstra en Voorzitter Pascal Meinders van City Club Winschoten zijn erg content met het binnenhalen van “Sterkste Man van Nederland 2023“.

- advertentie -

Sinds oktober 2022 zijn ze in gesprek geweest met de organisatie van “De sterkste man”. Maar nu is het definitief, dit jaar zal de finale van “Sterkste Man van Nederland 2023“ worden gehouden in Winschoten. Een mooi evenement om Winschoten nog beter op de kaart te zetten. Het marktplein zal op 8 juli het decor zijn waar 12 finalisten zullen uitmaken wie de “Sterkste Man van Nederland 2023“ zal worden.

Uitzending RTL
Het gehele evenement zal in September/ Oktober op RTL7 uitgezonden worden. Tijdens dit kampioenschap zullen er 6 verschillende officiële onderdelen uitgevoerd worden zoals bijvoorbeeld: vrachtwagen trekken, atlas stones, wheel flippen, laad en loop onderdelen, auto’s en bomen tillen, deadliften etc.

Het deelnemersveld bestaat uit de 12 besten van Nederland, die gekwalificeerd zijn middels voorrondes.

Titelverdediger en SCL Wereldkampioen Kelvin de Ruiter zal het zwaar krijgen tegen de plaatselijke topper, George Sulaiman en Kevin de Jong , resp. de nummer 2 en 3 van 2022.

Het beloofd zeker een spannend spektakel te worden op zaterdag 8 Juli te Winschoten. Om 13.00 uur zal de strijd losbarsten op het marktplein. Om dit spektakel zullen er nog diverse activiteiten worden georganiseerd. Een leuk detail, de entree is gratis.

- advertentie -

Scheidsrechters:
Berend Veneberg (7-voudig Sterkste Man van Nederland), Wout de Jong en Fokko de Jong.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button