Algemeen

Crowdfunding gestart voor behandeling zieke Frank

- advertentie -

Winschoten – Bij Frank is vier jaar geleden GIST geconstateerd (een zeldzame vorm van kanker). De afgelopen jaren heeft hij meerdere operaties ondergaan en meerdere medicaties geprobeerd. De kanker blijkt keer op keer de behandelingen te slim af te zijn.

- advertentie -

Frank is een trotse jonge vader van twee prachtige dochters en getrouwd met zijn jeugdliefde Chandni. Hij heeft altijd in Winschoten en Pekela gewoond.

“Als we nu niet ingrijpen dan begint de kanker de wedstrijd te winnen en je zult begrijpen dat mag en kan niet. Het is lettelijk 5 voor 12.” laten zijn vrienden weten die een actie hebben gestart.

Behandeling in Duitsland
In Duitsland zijn ze qua behandelingen al een stuk verder dan in Nederland. “We hebben een behandeling gevonden die ervoor kan zorgen dat zijn kanker afneemt. En het goede nieuws is hij kan volgende maand daar al terecht. Het probleem is alleen de behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.”

Zijn vrienden hebben daarom deze actie gestart. “Voor de behandeling is een bedrag van totaal €48.000 aan donaties nodig. Help jij mee? Elk bedrag helpt. Hoe klein ook. Wij zijn jullie dankbaar.”

Klik hier voor de actie. 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button