Politiek

Gemeenteraad OIdambt wil in gesprek met inwoners

- advertentie -

Oldambt – Drie keer per jaar organiseert de gemeenteraad de bijeenkomst ‘Ontmoet de raad’. Tijdens deze bijeenkomsten worden informatieve presentaties gegeven. Daarnaast krijgen inwoners de gelegenheid om op de spreekwoordelijke zeepkist te gaan staan om verhalen te delen of zorgen te uiten.

- advertentie -

Dit jaar vindt de eerste bijeenkomst plaats op dinsdag 31 januari om 20.00 uur in Dorpshuis ’t Trefpunt in Nieuwolda.

Programma
De presentaties die gegeven worden, hebben vaak betrekking op de locatie waar de bijeenkomst plaatsvindt. Omdat de bijeenkomst zich dit keer afspeelt in Nieuwolda, staan de volgende presentaties op het programma: de geschiedenis van Nieuwolda, plannen voor een multisport-accommodatie in Nieuwolda en één over de leefbaarheid in Nieuwolda. Na de presentaties volgt De Zeepkist.

Inwoners van Oldambt kunnen zich aanmelden om op De Zeepkist plaats te nemen en hun verhaal, idee of zorg te delen met de raad. Daarna volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, een informeel gesprek met de raadsleden.

Aanmelden
Iedereen is deze avond welkom. Wilt u zich aanmelden voor De Zeepkist? Dat kan door een e-mail te sturen naar griffie@gemeente-oldambt.nl. Voor de bijeenkomst zelf hoeft u zich niet aan te melden.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button