Algemeen

De Carbage Run 2023: ‘Op weg naar de startlocatie’ (1)

- advertentie -

De Carbage Run Wintereditie 2023, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Winschoten – Na twee jaar geen run te hebben kunnen rijden zijn we dit jaar eindelijk weer terug. Voor degenen die ons in de voorgaande jaren niet hebben gevolgd zullen we ons kort introduceren. Wij zijn Coen, Martijn en Maurits.

Wij zijn drie collega’s/vrienden die sinds een jaar of 6 elk jaar een run rijden met een oude barrel. Elk jaar maken we daarvan dagelijks een verslag waarin jullie onze belevenissen kunnen volgen. Dit jaar rijden de Oostblok wintereditie van de Carbagerun.

De start was vandaag in Dresden Duitsland. We eindigen als alles goed verloopt op vrijdag 27 januari 2023 in Görlitz Polen. In de tussenliggende dagen zullen wij door Duitsland, Tsjechië, Slowakije en Polen rijden en opdrachten gaan uitvoeren. Om deze opdrachten met succes te kunnen uitvoeren zullen wij zo nu en dan misschien ook jullie hulp kunnen gebruiken. Hiervoor maken we dan gebruik van onze sociale media kanalen. Dit via Facebook en Instagram onder onze pagina’s met de naam Teams Soldiers of Sodom.

1e autorit
Afgelopen zondag was de dag om naar de startlocatie in Dresden te rijden. De eerste test voor onze auto/barrel die ons dit jaar door de run moet begeleiden. De auto heeft zich gedurende de eerste rit goed gehouden. Alleen het lampje van de lambda-sonde is gaan branden. De trouwe volgers weten dat wij van een waarschuwingslampje niet heel snel onder de indruk zijn.

Vaak ben je te bang
Zo hebben wij een (1) van onze eerste editie uitgereden met een dashboard vol met waarschuwingslampjes. Dus onder het motto “Vaak ben je te bang” zijn wij gewoon doorgereden tot aan onze overnachtingslocatie in Dresden. Dit zoals ik al vermeldde zonder noemenswaardige problemen.

Vandaag begon dan het echte werk. De echte start van de run van dit jaar. Wij hebben er enorm veel zin en hopen weer veel avonturen te gaan beleven en te kunnen delen. Wij hopen dat jullie weer veel plezier beleven van onze verslagen, foto’s en filmpjes en ons tot aan de finish blijven volgen.

Wordt vervolgd…

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button