Kort nieuws

Grote groei in aanvragen bij Leergeld Zuid-Oost Groningen

- advertentie -

Oldambt – Het afgelopen jaar zien we bij Leergeld Zuid-Oost Groningen een grote toename in aanvragen. Het is prettig om te zien dat mensen ons weten te vinden, als ze ons nodig hebben. Er kwamen afgelopen jaar meer dan 35 procent meer aanvragen uit de omgeving Veendam, Winschoten en Stadskanaal dan het jaar daarvoor. Het aantal aanvragen is in de afgelopen maanden nog meer gestegen.

- advertentie -

Leergeld helpt kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen en vindt dat alle kinderen mee moeten kunnen doen met sport, cultuur en school. De organisatie helpt als er geen geld is voor bijvoorbeeld muziekles, zwemles, een fiets, sportschoenen of contributie.

Weet u niet zeker of u of iemand uit uw omgeving ondersteuning kan krijgen van Leergeld? Kijk dan op onze vernieuwde website: www.leergeld.nl/zuidoostgroningen/ Hier leest u voor welke voorzieningen en onder welke voorwaarden u een vergoeding kunt krijgen. Een aanvraag doen via onze nieuwe website is nu nog gemakkelijker.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button