Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Rabobank Coöperatiefonds Groninger Land keert uit

- advertentie -

Groningen –  Op vrijdagmiddag 20 januari jl. was er een feestelijk moment in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te Zuidbroek. Maar liefst 13 verenigingen en stichtingen ontvingen uit handen van Koen Ronner, coöperatief directeur Rabobank, een cheque om hun ambities en of projecten te kunnen realiseren. Ruim 95.000,- euro ging eruit. Het betreffen clubs uit het leefgebied van Rabobank Groninger Land.

- advertentie -

Denk aan Stichting Duofietsen Ter Apel e.o. voor de aanschaf van 2 Duofietsen, St. Jeugdwerk Den Andel voor de aanleg van een Multifunctioneel fitnesspark , SV Mussel voor de aanleg LED verlichting op het hoofdveld en St. Rehoboth, Uithuizermeeden voor de aanschaf energiebesparende materialen. Allemaal lokale initiatieven waarvoor vele vrijwilligers zich inzetten

Deel winst terug aan de samenleving
Jaarlijks wordt een deel van de winst door de Rabobank gereserveerd voor aanvragen uit de regio die bijdragen aan lokale maatschappelijke, sociale en culturele projecten. Het gaat om bijdragen in kennis, netwerk en/of geld aan projecten die vallen binnen onze maatschappelijke thema’s.

Thema’s
Onze focus ligt op een aantal transities zoals: energietransitie, voedseltransitie, versterken van de samenleving en een inclusieve samenleving. Vanuit het Rabobank Coöperatiefonds worden doelen gesteund die mensen samenbrengen, elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving.

Ook een goed initiatief?
Heb je een interessant project dat aansluit bij één van onze thema’s? De volgende ronde sluit op 15 februari 2023. Voor de voorwaarden en online aanvragen zie www.rabobank.nl/gl Zie de tegel “Onze coöperatieve bijdrage”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button