Cultuur

Workshop voor jonge ouders in bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de gratis workshop op donderdag 9 feb 2023 om 19 uur in Bibliotheek Winschoten vertelt Josefien de Vos hoe jonge ouders meer tijd voor zichzelf kunnen creëren én een liefdevolle ouder kunnen zijn. Tijdens deze workshop krijg je niet alleen tips & tricks om die me-time voor jezelf te claimen, je gaat ook aan de slag met opdrachten.

- advertentie -

Je verzorgt je kinderen met liefde en staat altijd voor ze klaar, maar je kan niet continue ‘aan’ staan. Met tijd voor jezelf laad je weer helemaal op, maar hoe creëer je die tijd voor jezelf? Als mama of papa vullen je dagen zich snel. Je hebt je gezin, je werk, je huishouding en je sociale verplichtingen die allemaal tijd en aandacht vragen. Het is een uitdaging om in die dagelijkse hectiek een moment voor jezelf te vinden om bij te tanken.

Me-time is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je volledig kan ontspannen. Je kan je hoofd leegmaken en nieuwe energie opdoen, zodat je er weer tegenaan kan. Als je dit niet of te weinig doet, dan heb je meer kans op stress en oververmoeidheid, waardoor je je prikkelbaar en geïrriteerd voelt. Me-time is dus geen luxe, het is noodzaak. Als jij aan jezelf toekomt, is dat dus niet alleen fijn voor jou, maar óók voor je partner en kinderen. Alle ouders zijn van harte welkom. Graag opgeven via biblionetgroningen.nl/agenda of aan het Infopunt van de bibliotheek.

Bibliotheek Winschoten biedt naast het uitlenen van (luister)boeken, dvd’s en tijdschriften verschillende leuke en leerzame activiteiten voor alle inwoners van de gemeente, jong en oud. Leren werken met je computer, een handwerkclub of een dichterscafé. Daarnaast houden verschillende organisaties gratis spreekuur over o.a. hulp bij contact met de digitale overheid, beter leren lezen, schrijven of rekenen, bespaartips van een energiecoach of het invullen van formulieren. Bekijk de agenda of loop binnen bij de bibliotheek in Cultuurhuis De Klinker. De medewerkers helpen u graag verder.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button