Incidenten

Schoorsteenbrand in Heiligerlee snel onder controle

- advertentie -

Heiligerlee – Op de Kloosterlaan in Heiligerlee is woensdagmiddag rond 17:00 uur een schoorsteenbrand ontstaan. Brandweer Winschoten kwam met een tankautospuit, een waterwagen en een hoogwerker ter plaatse.

- advertentie -

De brandweer ging gelijk op verkenning bij aankomst en inspecteerden de schoorsteenpijp, er kwam rommel uit. Met de hoogwerker ging de brandweer omhoog om het schoorsteenkanaal  schoon te maken met een ramoneur.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Eerste uitruk voor de watertank
Post Winschoten beschikt sinds kort over een haakarmvoertuig met een watercontainer die eerst in Groningen aan de Sontweg stond. Deze ging vandaag voor het eerst mee op uitruk. In de container ligt 5 kuub water, deze kan worden ingezet in gebieden waar bijvoorbeeld niet snel water voorhanden is.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button