Incidenten

Winschoter blijft langer vast zitten in onderzoek drugslab in Bellingwolde

- advertentie -

Bellingwolde – Aan de Parallelweg in Bellingwolde is donderdagmiddag in een pand een actief synthetisch drugslab aangetroffen. Drie personen werden aangehouden. Een 52-jarige man uit Winschoten, een 71-jarige man uit Blijham en 58-jarige man uit Blijham.

- advertentie -

Met betrekking op het lopende onderzoek, is de politie ook in panden en garageboxen in Blijham, Winschoten en Scheemda naar binnen gegaan. De politie onderzoekt eventuele verbanden tussen deze locaties en het synthetische drugslab in Bellingwolde.

Twee verdachten weer vrij
Het Openbaar Ministerie (OM) liet vrijdagmiddag weten dat de Winschoter al is voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze besloot de man daarop voor veertien dagen in voorlopige hechtenis te houden. “Hij zit in volledige beperkingen,” aldus het OM.

De andere twee verdachten zijn niet voorgeleid en worden na verhoor heengezonden. Zij blijven wel verdachte in het onderzoek.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button