Kort nieuws

Vragen over uw stap naar het buurland?

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op woensdag 15 februari organiseert GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een spreekdag. Grenspendelaars en hun werkgevers kunnen dan met vragen op het gebied van belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen terecht bij GIP EDR.

- advertentie -

Belangstellenden kunnen hun vragen stellen aan medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer, “Deutsche Rentenversicherung” (DRV) uit Münster en het ‘Bureau voor Duitse Zaken’ (BDZ), een speciale afdeling van de ‘Sociale Verzekeringsbank’ (SVB) in Nijmegen.

Een gratis adviesgesprek op 15 februari is mogelijk tussen 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur.

Heeft u belangstelling voor een afspraak tijdens deze spreekdag?
Stuur dan een e-mail naar gip@edr.eu en vermeld hierin ook het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent. Een van onze GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Bij het GrensInfoPunt kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland.

GIP EDR is bereikbaar per mail via gip@edr.eu.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button