Algemeen

Versterkingspunten NCG open op 24 februari

- advertentie -

Groningen – Op vrijdag 24 februari wordt het eindrapport van de parlementaire enquête gaswinning aangeboden aan de Tweede Kamer. Nationaal Coördinator Groningen (NCG) opent deze dag haar deuren voor alle inwoners van het gebied.

- advertentie -

Onze versterkingspunten zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor iedereen die vragen heeft of in gesprek wil met een van onze medewerkers. Bewoners kunnen er ook samen met onze medewerkers de livestream van de presentatie van het rapport bekijken.

De parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen heeft onderzoek gedaan naar de besluitvorming over de aardgaswinning, aardbevingen, schadeafhandeling en versterking in Groningen. NCG wil leren van de dingen die misgaan en de aanpak van de versterkingsopgave verbeteren. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor willen en moeten we weer meer in gesprek met inwoners komen. Onze directieleden en managers zijn daarom ook aanwezig op onze versterkingspunten.

Locaties versterkingspunten
Zien we u 24 februari voor een kop koffie of een gewoon praatje? Onze versterkingspunten zijn van 12.00 tot 17.00 uur voor u geopend. U vindt ons op de volgende locaties:

Versterkingspunt Midden-Groningen en Oldambt
Hoofdweg 156
9626 AK Schildwolde

Versterkingspunt Groningen
A.H. Homanstraat 23
9791 BN Ten Boer

- advertentie -

Versterkingspunt Loppersum
Wijmersweg 43
9919 BJ Loppersum

- advertentie - 

Versterkingspunt Appingedam
(Tijdelijke locatie)
Opwierdeweg 65
9902 RB Appingedam

Versterkingspunt Delfzijl
Waddenweg 22
9933 KH Delfzijl

Versterkingspunt Uithuizen
Hoofdstraat Oost 24
9981 AH Uithuizen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button