Gemeente

Gemeenteraad Oldambt houdt themabijeenkomst over zoutwinning

- advertentie -

Winschoten/ Heiligerlee  – De gemeenteraad van Oldambt houdt dinsdag 21 februari 2023 een themabijeenkomst over zoutwinning. Het bedrijf Nobian heeft plannen om de zoutwinning uit te breiden langs het Zuiderveen in Winschoten. De gemeenteraad wil zich over deze ontwikkeling van alle kanten laten informeren. Dit gebeurt via een themabijeenkomst in het Dollard College aan de PC Hooftlaan 1 in Winschoten. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

- advertentie -

Voor de avond zijn vertegenwoordigers uitgenodigd van zoutproducent Nobian, bewonersorganisatie Mijn en Dijn Belang, ministerie van Economische Zaken, Staatstoezicht op de Mijnen en de gemeente Oldambt.

De bijeenkomst begint met een presentatie van deze partijen. Daarna krijgen de fracties uit de gemeenteraad een uur om hun vragen aan de uitgenodigde partijen te stellen. Hierna kan iedereen nog een half uur informeel napraten en krijgen de fracties uit de gemeenteraad de gelegenheid om hun vragen aan de uitgenodigde partijen te stellen. Tot slot kan iedereen nog informeel napraten.

De avond is vrij toegankelijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button