Incidenten

Bestuurder gepakt met vals rijbewijs bij grensovergang

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Afgelopen vrijdag 17 februari zijn er tijdens een gezamenlijke patrouille van het Grensoverschrijdend Politieteam, Koninklijke Marechaussee en Landespolizei meerdere voertuigen gecontroleerd die de grens overkwamen bij Bad Nieuweschans.

- advertentie -

Tijdens deze controle is er een man aangehouden die in het bezit was van een vals rijbewijs. De man is aangehouden, verhoord en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Het rijbewijs zal vernietigd worden.

Het Grensoverschrijdend Politieteam
Het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) Bad Nieuweschans is een samenwerking tussen Koninklijke Marechaussee (NL), het directoraat Federale Politie Hannover en het directoraat Politie Osnabrück (Nedersaksen).

Het team voert gezamenlijke patrouilles uit in het Duits-Nederlandse grensgebied ter bestrijding van grensoverschrijdende misdrijven zoals mensensmokkel, mensenhandel, documentcriminaliteit, drugshandel, witwassen van geld en motorvoertuigencriminaliteit. Het team is gevestigd in het federale politiedistrict Bunde.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button