Op stap

Mambo Beach Club organiseert een XXL scholierenparty met een speciaal thema

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 24 februari luiden alle scholieren de voorjaarsvakantie in! Speciaal voor de jongeren van 12 t/m 17 jaar organiseert Mambo Beach Club deze dag een te gek feest. Na een geslaagde eerste scholieren party volgt er nu een tweede editie met een speciaal thema!

- advertentie -

Deze avond, vrijdag 24 februari, staat in teken van Glow in the Dark! Mambo zorgt voor de beste muziek met een DJ, veel glow giveaways en glow verf! Om het feestje af te maken vraagt Mambo de jongeren een witte outfit aan te trekken. Op deze wonderlijke Glow in de Dark party is iedereen een ster!

Het feest start om 21:00 uur en zal om 01:00 uur afgelopen zijn. De entree is gratis en alle jongeren zijn welkom op deze alcoholvrije avond!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button