Algemeen

Interessante wandelingen in Oldambt met Kuier & Keuvel

- advertentie -

Oldambt – De nieuwe wandelkalender van ‘Kuier & Keuvel’ van Sociaal Werk Oldambt is weer uit. Men heeft geprobeerd om er weer interessante wandelingen van te maken, zoals aanstaande donderdag 23 februari in Bad Nieuweschans met een bezoek een de nieuwe ‘Graanrepubliek’ in de oude remise. Om 13:30 uur start de wandeling met een rondleiding bij De Graanrepubliek in de oude locomotief remise. Het adres is Oudezijl 1, in Bad Nieuweschans.

- advertentie -

De Graanrepubliek is een coöperatie van Makers & Boeren. Samen maken zij 100% lekkere en duurzame producten. In het monumentale pand zit een proefbakkerij, bierbrouwerij, stokerij, pastamakerij, innovatiekeuken, slijterij en een shop. Na de rondleiding leidt Harm-Arend Meijer de deelnemers door het Schanskerbos of langs de Westerwoldse Aa.

1 maart
Woensdag 1 maart om 10:00 uur bij de Kinderboerderij aan de Bovenburen 96, te Winschoten. Aartjan Langbroek neemt de wandelaars mee naar de mooiste plekjes in het Stadspark.

7 maart

Dinsdag 7 maart om 10:00 uur start de wandeling bij de parkeerplaats tegenover de Ennemaborg. Hoofdweg 96-100 in Midwolda. Anja neemt de deelnemers mee op een wandeling in de omgeving van de Ennemaborg en het achterliggende bos.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button