Op stap

Motorrijschool 1-2 Ride organiseert gratis opstapdag voor geïnteresseerden

- advertentie -

Winschoten – Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om op een motor te rijden? Wil je een keer een ritje maken op een motor? Of ken jij iemand die dit al jaren wil? Dan is de gratis opstapdag de perfecte gelegenheid waarbij je kennis maakt met motorrijden op het eigen terrein van Motorrijschool 1-2 Drive!

- advertentie -

Tijdens de opstapdag zijn er voldoende helmen, handschoenen en motorkleding beschikbaar. Draag, als je wilt motorrijden, stevige schoenen die de enkels bedekken. Op het terrein hebben we verder een luchtkussen voor de allerkleinsten en bij de snackwagen kan een lekkere warme hap worden aangeschaft.

Kom met vrienden!
Neem je vrienden mee en kom gezellig met z’n allen een ritje maken. Bij ons kun je op een veilige manier ervaren wat motorrijden inhoudt. Wacht niet langer en ervaar zondag 5 maart de ultieme vrijheidservaring geheel vrijblijvend en kosteloos.

Parkeren kan in de buurt, op het omringende bedrijventerrein. Parkeren op het terrein van 1-2 Ride is tijdens de opstapdag niet mogelijk. De ingang van het terrein bevindt zich op de Transportbaan. Voor de navigatie kan Transportbaan 4, Winschoten worden aangehouden.

Je hoeft je niet aan te melden, iedereen is van harte welkom!

Locatie: Beertsterweg 27, 9672 BE Winschoten
Datum: zondag 5 maart 2023
Tijd: 11:00 – 16:00
Prijs: GRATIS!

Meer informatie over een rijles? Bekijk dan de website van Motorrijschool 1-2 Ride.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button