Cultuur

Anton Griep vaste sidekick van Domien in middagshow Qmusic

- advertentie -

Pekela/ Oldambt – Anton Griep is voortaan in de middagshow van Qmusic te horen als vaste sidekick van Domien Verschuuren. Hij is sinds 2019 nieuwslezer bij Domien en is inmiddels uitgegroeid tot een vast geluid in het programma. Hij zal dus vanaf nu meer te horen zijn, en buiten de nieuwsbulletins. Nathalie van Suijlekom neemt de functie van nieuwslezer van hem over.

- advertentie -

Anton Griep: “Deze nieuwe rol biedt de mogelijkheid om meer mijn kijk te geven op minder urgente dingen als het laatste nieuws. We hebben er veel plezier in en hopen dat de luisteraars dat ook horen. Ik heb er heel veel zin in!”

Begonnen bij RTV Blauwestad
Voor wie de 36-jarige Anton niet kent, hij begon in 2006 bij het toenmalige RTV Blauwestad. De 36-jarige maakte vele reportages voor de televisie en radio. Hij werkte samen met een cameraman aan de reeks: ‘Even Binnen Kijken Bij…’

In deze serie kwam Griep bij mensen over de vloer om te kijken wat er achter de voordeur gebeurt.

Hij besloot om te stoppen in het onderwijs en zich te richten op journalistiek. Ondertussen maakte hij radio voor toen nog Radio Winschoten en Simone FM. Daarna ging hij aan de slag bij Veronica waarna hij zes jaar geleden bij Qmusic aan de slag kon.

Logische stap
Domien Verschuuren laat weten: “Ik vind het een logische volgende stap voor ons programma. Anton is al jaren mijn radiomaatje en ik vind het een feest om samen met hem en de luisteraars de leukste middagshow te maken. Met Nathalie komt ook mijn wens om een vrouwelijk perspectief toe te voegen aan het programma in vervulling. Zij zal ons voortaan voorzien van het laatste nieuws.”

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: Robert Meerding | Anton en Domien bij de Foute Party 2022

 

Anton Griep startte bij Qmusic als producer van radioshows van Menno Barreveld en Kai Merckx en is sinds 2017 te horen als nieuwslezer bij verschillende programma’s. Sinds 2019 is hij vaste nieuwslezer in de middagshow met Domien. Naast nieuwslezer kunnen Qmusic-luisteraars hem ook kennen van zijn optreden op de Foute Party vorig jaar, waar hij een zelfgemaakte Groningse versie van ‘Hallo’ van Antoon zong; ‘Amoi’.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button