Incidenten

Actiecomité Behoud de Hardenberg distantieert zich van het bedreigen van politici “Dit is nooit goed!”

- advertentie -

Finsterwolde – Diverse verkiezingsposters in Oldambt worden beklad of weggehaald. “Hier hebben wij als actiecomité niets mee te maken, het bekladden van posters op de verkiezingsborden en zelfs politici worden bedreigd, daar distantiëren wij ons compleet van.” zegt Brunette Sanders, lid van Actie Comité Behoud de Hardenberg, dat strijdbaar blijft, maar wel aan de onderhandelingstafel.

- advertentie -

“Het is allemaal ontstaan na de extra raadsvergadering, vorige week maandag. Ook hebben wij gehoord dat het veel onrustiger in de dorpen is geworden, maar dit soort excessen is nooit goed”, aldus Sanders.

Geen politiek bij supermarkten
Ook hebben de drie supermarkten de COOP in Bad Nieuweschans, de COOP in Beerta en de SPAR in Finsterwolde, het actiecomité  laten weten de weken voor de verkiezingen geen politieke partijen bij hun supermarkten te willen hebben om te flyeren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button