Op stap

Festival Hongerige Wolf pakt dit jaar uit met een nachtprogramma

- advertentie -

Hongerige Wolf – Vorig jaar heeft de organisatie van Festival Hongerige Wolf gemerkt dat er enorm naar dit festival is uitgekeken. De kaarten vlogen de deur uit en de campingplekken raakten zelfs uitverkocht. Gelukkig is het Groningse land uitgestrekt en wordt er zo een campingveldje bijgemaaid, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat iedereen die dat wil er bij kan zijn . Schaf wel even op tijd je kaartje aan!

- advertentie -

Nachtprogramma
En goed nieuws voor velen: het nachtprogramma is weer terug! Vorig jaar experimenteerden ze met een knusse plek nabij de camping. Om te kunnen dansen, bij te praten en rond het vuur te zitten tot in de kleine uurtjes.

Dit jaar wil de organisatie weer uitpakken met een uitgebreide nachtprogrammering met dj’s en dansplaten. Wat eerst de Danssilo was, wordt nu omgedoopt tot de Betonplaat. Rauw, tof, recht voor zijn raap met uitzicht over de graanvelden. En wie lekker wil slapen, no problem! Hetfeestgedruis is ver van de camping.

Vrijwilligers
Ook vrijwilligers zijn nog steeds van harte welkom. Of je nou vooral houdt van het grove sjouwwerk of juist goed bent in het uit de knoop halen van vlaggetjes, prima een biertje kunt tappen of mensen de weg kunt wijzen. Wij kunnen iedereen gebruiken die er zin in heeft! Meld je aan, geef aan wat jou het leukste lijkt om te doen en sluit je aan bij de wolvenroedel. Wie weet, maak je vrienden voor het leven!

Voor meer informatie en kaartverkoop https://www.festivalhongerigewolf.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button