Gemeente

Openingstijden parkeergarage ’t Rond aangepast

- advertentie -

Winschoten – Medio 2022 zijn de openingstijden van parkeergarage ‘t Rond aangepast. “Dit heeft tot op heden tot meerdere overlastsituaties geleid. In samenwerking met de eigenaar van het winkelcentrum, bewoners van de appartementen en de Lidl proberen we deze overlast verder te beperken.” aldus de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Vanaf 18.15 uur buiten gebruik
Vanaf heden is het niet meer mogelijk om na sluitingstijd de parkeergarage te betreden vanuit het winkelcentrum. De liften en de schuifdeuren worden vanaf heden buiten gebruik gesteld vanaf 18.15 uur.

Uitzondering hierop wordt de vrijdagavond. Op vrijdagen blijft de parkeergarage, alsmede de liften en de schuifdeuren, tot na sluitingstijd van het winkelcentrum geopend. De liften en schuifdeuren worden dan om 21.15 uur buiten gebruik gesteld.

(lees verder onder de foto)

Foto: gemeente Oldambt

Overlast verder terugdringen
Blijft er na sluiting een auto in de parkeergarage staan, dan kan die de volgende ochtend om 6.00 uur weer opgehaald worden.

“We hopen hiermee de overlast verder terug te dringen en tevens het winkelend publiek tegemoet te komen.” aldus de gemeente.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button