Incidenten

Rijbewijs van beschonken bestuurder ingenomen door Marechaussee

- advertentie -

Groningen – Afgelopen week trof de Marechaussee een Moldavisch voertuig aan welke opviel vanwege zijn rijgedrag. Nadat zij het voertuig hadden staande gehouden zagen de verbalisanten in het middenconsole een geopend blikje bier staan.

- advertentie -

Hierop is er een alcoholcontrole uitgevoerd op de bestuurder. Het selectie middel gaf als resultaat: G/F Falen. De bestuurder, een man van Oekraïense afkomst, moest mee naar de brigade om daar te blazen op de ademanalyse. Hieruit kwam het resultaat van: 1315 Ug/l. Dit betreft ruim 5x zo veel als dat is toegestaan.

Hierop is het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd en zal de verkeersofficier een besluit nemen over de strafmaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button