Op stap

Tuin&Zo in de Toekomst in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Dit weekend is er in De Toekomst de beurs Tuin&Zo met alles op het gebied van tuin en huis. Twee jaar kon deze beurs niet doorgaan maar nu, voor het eerst op deze mooie locatie, kunnen bezoekers weer veel inspiratie opdoen.

- advertentie -

Al jaren slaagt de organisatie erin om interessante standhouders naar Tuin&Zo te halen. In goed verzorgde stands wordt de bezoeker geïnformeerd over producten en mogelijkheden. Een voorbeeldtuin met picknickbank, kassen, hekwerk, sierbestrating, bloemen en planten, composteren met wormen, tuinmeubels, decoraties, materialen voor tuinverzorging en dan ook nog de stands met lifestyle producten en nog veel meer.

“Deze locatie is prachtig, heeft een groot gratis parkeerterrein en de sfeer van De Toekomst is uiteraard bijzonder,” vertelt Bert Dijk van de organisatie. Naast het bekijken van de stands, kan de bezoeker ook even rondkijken in de voormalige strokartonfabriek.

De cateraar staat garant voor een goede kop koffie of huisgemaakte snert. Zaterdag en zondag is de beurs nog te bezoeken aan de Scheemdermeersterweg 37 van 10.00 tot 17.00 uur. Voor verdere informatie kunt u kijken op: www.tuinenzo.eu

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button