Kort nieuws

KORT zet op zaterdag 11 maart de deuren open voor nieuw talent

- advertentie -

Midwolda – Op 11 maart a.s. kun je tussen 09.00 en 12.30 uur binnenlopen bij de vestiging van Kort Grondverzetmachines en Kort Landbouwmechanisatie aan de Gildestraat 3 in Stadskanaal om kennis te maken met het bedrijf!

- advertentie -

Zoek jij een baan als monteur grondverzet, landbouw of heftrucks? Of ben je als ervaren monteur toe aan een volgende stap en wil je toe naar een leidinggevende functie als meewerkend chef werkplaats? Dan kun je op 11 maart vrijblijvend binnenlopen om eens rond te kijken en kennis te maken.

Laagdrempelig en ontspannen. Even rondkijken, een kop koffie drinken, kennismaken en eventueel je cv achterlaten is het enige wat je hoeft te doen!

Diverse vacatures
Kort heeft diverse vacatures op verschillende vestigingen voor monteurs landbouw, heftrucks en grondverzet, en voor een meewerkend werkplaats chef op vestiging Stadskanaal. KORT heeft vestigingen in Stadskanaal, Midwolda, Erica en Zwiggelte.

Kom op 11 maart naar Stadskanaal en ontdek of jouw ideale baan er bij zit!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button