Cultuur

Tiende editie festival Grasnapolsky wederom groot succes in De Toekomst

- advertentie -

Scheemda – In De Toekomst is er tijdens de wintereditie van het festival een mix van allerlei muziekstijlen te horen. Dit is typerend voor het meerdaagse Grasnapolsky, de plek waar bekende en minder bekende artiesten optreden.

- advertentie -

Vrijdag opende Lucky Fonz III het festival op zijn eigen wijze. Dit jaar is het thema ‘Alles om je heen’ en dat is precies de titel van een bekende hit van hem. Hij mixte zijn liedje mooi met informatie over het festival.

Er zijn verschillende podia gecreëerd, ruimtes om te zitten en met prachtige verlichting bruist De Toekomst volop. Zelfs in de kleinste ruimtes zijn indrukwekkende licht kunstwerken en projecties. Zo zijn bijvoorbeeld de bolketels telkens ‘in beweging’ en in het ketelhuis is een ruimtelijke licht- en geluidsinstallatie te bewonderen van het Groningse kunstenaarscollectief WERC.

Tijdens de expedities worden de bezoekers meegenomen naar bijzondere plekken in de omgeving, waar over de streek wordt verteld. Een unieke ervaring voor de enthousiaste bezoekers.

Lokale hulp
Dit jaar is het de vierde keer dat Grasnapolsky in Scheemda is. Veel vrijwilligers uit de omgeving helpen mee om alles soepel te laten verlopen en de organisatie is blij dat het weer een geslaagde editie lijkt te worden. Voor informatie over dit festival: www.grasnapolsky.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button