Algemeen

Lezing ‘digitalisering van de zorg’ in bibliotheek Winschoten 22 maart

- advertentie -

Winschoten – Op woensdagmiddag 22 maart a.s. van 14:00 -15:30 uur organiseert Bibliotheek Winschoten i.s.m. Remedica de lezing ‘Digitalisering van de Zorg’. Deze lezing is interessant voor 55-plussers en iedereen met digitale vragen over zorg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via biblionetgroningen.nl/ agenda of aan het infopunt van de bibliotheek.

- advertentie -

Goede ontwikkeling
De maatschappij en de zorg digitaliseren steeds meer. Tegenwoordig gebruiken we de computer, het internet en apps op smartphones steeds vaker. Op veel fronten is dit een goede ontwikkeling. Tegelijkertijd maakt u zich mogelijk zorgen over de veiligheid hiervan. Dan bent u zeker niet de enige. Tijdens de bijeenkomst kunt u praktische vragen stellen over o.a. gezondheidsapps of uw medisch dossier bij de huisarts.

Na de pauze is er extra aandacht voor apps en hulpmiddelen bij suikerziekte. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via biblionetgroningen.nl/ agenda of aan het infopunt van de bibliotheek. De bibliotheek heet u van harte welkom in het Theatercafé op de begane grond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button