Incidenten

Agressieve winkeldief opgepakt

- advertentie -

Winschoten – Een jonge man is bij de Action aan de Meester A.J. de Sitterstraat in Winschoten aangehouden door de politie. In de winkel vond een diefstal plaats, waarna hij door medewerkers van de winkel werd betrapt. Nadat de jongen door medewerkers werd aangesproken werd hij agressief tegenover hen.

- advertentie -

De politie werd gebeld en zij kwamen met twee voertuigen met spoed ter plekke. Volgens getuigen had de jonge man intussen ook een mes getrokken. Medewerkers en klanten hielden de man onder controle in afwachting van de politie.

De winkeldief is vervolgens door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de bewakingscamera’s bekeken.

Het is onbekend wat de winkeldief heeft gestolen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button