Sport

Winschoter Dick Lukkien nieuwe trainer FC Groningen

- advertentie -

Groningen – Dick Lukkien wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. Dat melden verschillende media waaronder RTV Noord en VI. De geboren Winschoter volgt na dit seizoen de huidige trainer Dennis van der Ree op.

- advertentie -

Lukkien komt over van FC Emmen, waar de 50-jarige trainer de afgelopen zeven jaar trainer was. Het is nog onbekend voor hoeveel jaar Lukkien tekent in Groningen. Dat zal maandag of dinsdag bekend worden gemaakt, wanneer de trainer officieel gepresenteerd wordt. Ook zal dan mogelijk duidelijk worden wie zijn assistenten zullen zijn.

De huidige trainer Dennis van der Ree zal in ieder geval niet één van de assistenten worden, hij zal de club waarschijnlijk verlaten, net als de huidige assistent Alfons Arts. Ook als FC Groningen degradeert zal Lukkien overigens de nieuwe hoofdcoach worden. Op dit moment staat Groningen op de 17e plaats in de Eredivisie, wat aan het eind van het seizoen degradatie zou betekenen. Er zijn nog acht wedstrijden om dat te voorkomen en ervoor te zorgen dat Lukkien volgend jaar in de Eredivisie aan zijn nieuwe klus kan beginnen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button