Regionaal nieuws

Dollard College in Woldendorp met vijf jaar verlengd

- advertentie -
Woldendorp – De daltonlicentie van het Dollard College in Woldendorp is weer met vijf jaar verlengd. Zes leden van de Nederlandse Dalton Vereniging zijn woensdag bij de middelbare school op bezoek geweest. Ze hebben de hele dag door lessen bezocht en er zijn gesprekken met leerlingen, ouders, personeel en de schoolleiding gevoerd.
De visitatiecommissie is unaniem dat het Dollard College Woldendorp een daltonschool is in hart en nieren. Ze is erg te spreken over het pedagogisch klimaat en de kwaliteit van hun daltononderwijs. Het daltononderwijs blijven ze door ontwikkelen en ze nemen de aanbevelingen van de visitatiecommissie hierin mee.
Maar eerst is er een klein feestje gevierd.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button