Op stap

Groot Nederlands muziekfeest op Marktplein Winschoten op 1e pinksterdag

- advertentie -
Winschoten – Daar is hij dan; de eerste editie van “Sterren op het Marktplein” met een geweldige line-up aan bekende Nederlandstalige artiesten! Zondag 28 mei transformeert Marktplein Winschoten tot een grote openluchtkroeg! Het marktplein wordt deels afgezet als evenemententerrein met een groot podium.

Drie jaar geleden hebben jullie dit evenement misschien al voorbij zien komen. De line-up voor de eerste editie in het jaar 2020 was al rond en alle voorbereidingen waren getroffen. Helaas kon het evenement toen niet doorgaan vanwege de corona die op kwam.
 

- advertentie -
Herkansing
Dit jaar gaan ze voor de herkansing, met een nieuwe line-up. Met optredens van onder anderen Django Wagner, Stef Ekkel, Lucas en Gea, Burdy, Marco Kanters en Gino Graus wordt het meezingen geblazen! Django Wagner staat samen met Jannes en Frans Bauer het meest vaak in de Sterren NL Top 700 van deze eeuw en komt speciaal voor jullie naar Winschoten!
Naast Django staat één van de meest geboekte artiesten van Nederland, de ongekend populaire Stef Ekkel met meerdere monsterhits op zijn naam! Naast Django en Stef bestaat de line-up nog uit andere grote namen aan artiesten. Burdy, bekend als het feestbeest uit het Noorden en Gino Graus, met de grote zomerhit “Dolores”. Zo kunnen we nog wel even door gaan!

Kaartverkoop
De kaartverkoop is veelbelovend! Deze is nog maar net van start, maar de kaarten vliegen de deur uit! Wil jij dit feestje niet missen? Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar op
 www.sterrenophetmarktplein.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button