Gemeente

Speelobject walvis Noordstrand Midwolda verandert naar piratenschip

- advertentie -

Midwolda – In het kader van de investeringsagenda Ring Blauwestad wordt het speelobject (walvis) op het Noordstrand omgebouwd tot piratenschip. Het bestaande speelobject was/is in slechte staat van onderhoud.

- advertentie -

Het hout is voor een deel verrot en diverse onderdelen zijn reeds gesloopt en opgeruimd. Herstel was zeer kostbaar. Dit omdat de walvis is samengesteld uit unieke onderdelen die bij vervanging speciaal moeten worden gemaakt.

Op verzoek van vereniging dorpsbelangen Midwolda en Oostwold is in de investeringsagenda ruimte gemaakt door te schuiven in de prioriteit. Het bureau idverde (locatie Groningen) heeft de opdracht gekregen om de ombouw te realiseren.

Planning:
– Start hoofdwerkzaamheden maandag 20 maart 2023 t/m 21 april 2023
– Aanleg kabelbaan van dinsdag 20 juni 2023 t/m dinsdag 27 juni 2023

(de planning is afhankelijk van de weersomstandigheden en levering van materialen)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button