Economie

Winschoter bedrijf van lokaal naar internationaal met Frostini en Frosttail

- advertentie -

Winschoten – Tapbare sneeuw, gemengd met een al dan niet alcoholische smaak of drankje en een gegarandeerde unieke coole smaaksensatie komt in het glas. En deze unieke sensatie komt uit Winschoten.

- advertentie -

Bij het bedrijf Slush Concepts zijn ze best trots op hun product, al is de Groningse nuchterheid ook zeker aanwezig. Al heel wat jaren is de AlcoSlush een graag gedronken drankje, maar de markt vroeg om uitbreiding.

Eigenaar Jannes Smit: “Doordat we steeds meer de vraag kregen naar alcoholvrije producten, zijn we gaan nadenken. De basis van onze slush is de unieke Frostini, een sneeuwijs die zich heel goed laat mengen. Eigenlijk kun je alles wat je lekker vindt gebruiken en omtoveren tot een verkoelend drankje.”

Sneeuwijs
Frostini is een bijzondere slush die na aanschaf gewoon naast de koeling houdbaar is. Pas na opening, moet het gekoeld bewaard worden. Daardoor is Frostini voor de horeca aantrekkelijk omdat het gemakkelijk in de voorraadkast kan worden weggezet. Een mooie joint venture tussen Frostini en Coppa Cocktails leverde de gepatenteerde Frosttail machine op.

Horecazaken kunnen de Frosttail en de Frostini nu online aanschaffen via Slush Concepts. Frostini tappen vanuit het apparaat, schenk er wat lekkers over en je kunt het serveren. Het bijzondere is, dat er naast de lancering voor de horeca, ook direct een consumenten machine op de markt komt.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Smaakjes voor jong en oud
Door de Frostini te combineren met smaakjes of dranken, ontstaat er een frisse frozen beverage.  En voor alle leeftijden! Met het bekende Monin of Coppa Cocktails kunnen de lekkerste cocktails bereid worden. Maar ook bestaande alcoholische dranken laten zich uitstekend mixen met Frostini. Maak een heerlijke ijskoffie, Frooty of Silky Frappé en voor de jeugd: in veel pretparken in Nederland zijn de Chocomel en Fristi Super Cool favoriet bij kinderen maar ook volwassenen.

- advertentie - 

Van lokaal tot internationaal
Met de Frosttail machine blijft de eenmaal geopende Frostini koud en op de juiste dikte voor gebruik. In heel Nederland en inmiddels in bijvoorbeeld Spanje, de Canarische Eilanden en Griekenland zijn de machines en Frostini volop verkocht.

Maar in het Oldambt kun je als klant in Winschoten bij ‘t Stadshuys genieten van een lekkere frozen cocktail of mocktail. En de Mobiele Cocktailkar is al veel te zien op feestjes en evenementen. Daarbij kun je aan het water genieten van Frostini bij Paviljoen Flonk en de Heerlijke Streken. 

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Supermarkt en groothandel
Slush Concepts blijft ontwikkelen, de afzetmarkt vergroten. “Voor horeca is Frostini een zeer fijn product, omdat je maar één machine nodig hebt en door in het glas smaken of dranken toe te voegen, je oneindig veel mixen kunt maken. Groothandels zoals Sligro, Bidfood, VHC-Actifood en Hanos zijn verkooppunten, om de voorraad makkelijk bij te vullen.”

Voor wat de consumenten uitvoering betreft, is de Coppa Cocktails in de Jumbo al te koop maar is Sluhs Concepts bezig om ook de Frostini 3 liter verpakking voor de consumenten Frosttail in de schappen te krijgen.

Meer informatie? Kijk op www.slushconcepts.com of bel 085 487 72 13.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button