Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Voorjaarsactie Winschoten begonnen | Modeshows, artiesten en koopzondag

- advertentie -

Winschoten – 65 winkels doen er dit jaar mee met de Voorjaarsactie Winschoten, dat is een record! Met ruim 250.000 loten zijn de winkeliers klaar om deze bij elke €10,- aan boodschappen aan de klant mee te geven. Normaliter zijn er 200.000 loten, maar door de verhoging van deelnemende winkels moesten er loten bij komen.

- advertentie -

Wie tijdens de voorjaarsactie  (donderdag 23 maart tot en met zaterdag 1 april) winkelt, ontvangt voor elke uitgegeven 10 euro een lot. De hoofdprijs is een achtdaagse reis voor twee personen naar Kreta.

“Normaal doen zo’n vijftig bedrijven mee aan de voorjaarsactie. Waarom we nu ineens zoveel hebben? Sinds de Bedrijveninvesteringszone (BIZ) in werking is gesteld, op 1 januari vorig jaar, is er meer saamhorigheid. Er worden leuke activiteiten georganiseerd. Dat heeft effect op het publiek en de bedrijven. Ik verneem dat er rust is in de binnenstad.” aldus de voorzitter van City Club Winschoten, Pascal Meinders.

Het organiseren van leuke evenementen gebeurt ook weer tijdens de Voorjaarsactie Winschoten.

Programma zaterdag

Op zaterdag 25 maart doen diverse bedrijven uit de binnenstad mee aan de jaarlijkse modeshow. Die is op het Israëlplein. Er zijn jaarlijks twee modeshows; eentje in het voorjaar en de andere is in het najaar, eind september. Het publiek krijgt niet alleen de nieuwste mode te zien, maar andere bedrijven showen ook hun nieuwste collectie. Dat varieert van brillen tot hippe tassen.

Ook zal er in het centrum muziek zijn van ‘De Fietsende DJ’ en komt Gary van den Berg met ‘Outlow Country’.

Programma (koop)zondag
Een dag later, zondag 26 maart, wordt vanaf het 12.00 tot 17.00 uur de koopzondag gehouden. Met muziek in de straten van ‘Buurman Borrel’ daarbij kan je ‘ Heronimus Bosch’ ontmoeten voor het Stadhuis.

Mooie prijzen
Op de loten zijn negentien prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs zijn dat citytrips naar Kopenhagen en Praag en vijf reischeques ter waarde van 50 euro (via TravelXL Reisburo Tulleken) en tien boodschappenbonnen ter waarde van 50 euro bij Jumbo Jan van der Weele. Deze supermarkt stelt ook de derde prijs beschikbaar: Eén minuut gratis winkelen bij Jumbo.

Autobezitters opgelet: De winnaar van de extra prijs kan zijn of haar auto een jaar lang gratis laten wassen bij Bob Autowas.

De trekking van de verloting is donderdag 13 april in brasserie-restaurant ‘t Stadshuys in de Langestraat in Winschoten. Dat gebeurt die avond om halfacht onder toezicht van notaris Perry Kruize van het plaatselijke Notariaat Winschoten Kruize Rolfers.

Tweede koopstad
Winschoten is nog altijd de tweede koopstad van de provincie Groningen. De winkeliers hebben veel te bieden. Niet alleen winkels, maar ook een prachtig theater De Klinker en het Rosarium. Dat is nu nog niet op z’n mooist. Maar straks, in de zomer, is het daar prachtig. Winschoten is de ideale plek om lang te verblijven. Winkelen, uiteten en daarna naar het theater.

Bovendien staat uw auto de hele dag gratis geparkeerd in Winschoten. Mits die in de vakken staat natuurlijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button