Kort nieuws

Open dag Mosterdzaadje kinderopvang 25 maart

- advertentie -

Winschoten – Onlangs opende kinderopvang het Mosterdzaadje haar deuren aan de Pottebakkersstraat 6 in Winschoten. Het Mosterdzaadje is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang met christelijke identiteit.

- advertentie -

Het Mosterdzaadje vindt buitenzijn en natuurbeleving belangrijk en is dan ook dagelijks met de kinderen buiten in de grote tuin, lopend naar het bos of met de fiets op avontuur. De opvang is voor kinderen van 0-13 jaar, elke maandag tot en met donderdag tussen 7.00 tot 18.00 uur.

(lees verder onder de foto)

Aanstaande zaterdagmiddag 25 maart is er van 14.00 tot 17.00 uur een open dag waar iedereen van harte welkom is. Er zijn activiteiten en lekkernijen voor kinderen en voor volwassenen. Informatie over Het Mosterdzaadje is te vinden op www.mosterdzaadjekinderopvang.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button